Konakyeri İlkokulu
KONAKYERİ MAH. MERKEZ KÜME EVLERİ KONAKYERİ ILKOKULU BLOK NO: 45 PAZARYOLU / ERZURUM

VİZYON

Yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirecek eğitim ortamları hazırlamak.

MİSYON

Demokratik, çağdaş, bilimsel verileri esas alan, millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyen, bunları geliştirip, koruyan, ailesini, ulusunu ve vatanını gönülden seven,okulunu ve köyünü yüceltmek için mücadele edecek bireyler yetiştirmek.

Tam Gün

08:30-11:50 13:00-14:30

İlçeye Uzaklık: 28 km´dir. İle Uzaklık: 140 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Daha önce İspir´e bağlı olan Konakyeri köyü, Pazaryolu´nun ilçe yapılmasıyla, Pazaryolu´na bağlanmıştır. Koskor köyü, Pazaryolu ilçesinin Bayburt sınırındaki son köydür. Pazaryolu´na 28 km, Bayburt´a 39 km, Erzurum´a ise 140 km uzaklıkta olup, kuzeyinde Bayındır (4 Km) ve Hantıs (4,7 Km) köyü, doğusunda Yaylalı (Cirasor)(2,8 Km) köyü, batısında Bayburt´un bir köyü olan Kavakyanı (5,5 Km) köyü ve güneyinde Mescid Dağları vardır.