1-7 MAYIS TRAFİK HAFTASI

1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası Konakyeri İlk-Ortaokulu'nda etkinliklerle gerçekleştirildi.

Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolunu kullananların eğitimindeki önemi vurgulamak, kamuoyunun trafik güvenliğine yönelik duyarlılığının artırılması ve trafik kazalarının azaltılması amacıyla her yıl mayıs ayının ilk cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü", bugünü takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olarak kutlanıyor.

Trafik Haftası münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanlığı ve okulumuz arasında ortak bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlikte Jandarma Trafik Ekibi okulumuza konuk olarak trafikte güvenli bir ortamın nasıl oluşacağı konusunda bilgilendirmede bulundu. Ekipler, öğrencilere trafikte dikkat edilmesi ve uyulması gereken kuralları;  trafik levhaları, trafik işaretleri gibi konularda bilgilendirildi. Öğrenciler, eğitime büyük katılım gösterdi.

10-05-202410-05-202410-05-202410-05-2024